SATURDAYS ROCKEFELLER LUNCH

Wij serveren u een 6-gangen High End lunch met uitsluitend topproducten. Laat u verwennen met top of the bill ingredients zoals kaviaar, oesters, langoustine, truffel, wagyu en meer. Sommelier Roy en zijn team zullen de gerechten begeleiden met wijnen uit het hoge segment.

Kortgezegd, een snoepmiddag met alles erop en eraan. Pure verwennerij op topniveau!

De data voor deze lunches zijn:
zaterdag 29 februari
zaterdag 25 april
zaterdag 27 juni
zaterdag 15 augustus
zaterdag 31 oktober
zaterdag 19 december

De prijs voor de geheel verzorgde lunch (inclusief champagne als aperitief, amuse, 6-gangenmenu, begeleidende wijnen/non-alcoholische cocktails, water en koffie/theeservies) € 250,- p.p.

Reserveren kan via de button hieronder of via e-mail met verzoek voor Rockefeller Lunch

Reserveren

FRIDAY CLASSICS LUNCH

Op een aantal vrijdagen serveren we u een 6-gangen Friday Classics Lunch. Een unieke kans om te genieten van topproducten, bereid op klassieke wijze. Denk aan all time favourites zoals zeebaars in zoutkorst, paté en croute, pithiviers, soufflés en nog veel meer. Onze sommelier Roy en zijn team zullen de gerechten begeleiden met wijnen uit het klassiek segment.

Het wordt een middag met veel favorieten en herinneringen. Een lunch om op en top van te genieten, met alles erop en eraan!

De data voor deze lunches zijn:
vrijdag 27 maart (geannuleerd)
vrijdag 29 mei
vrijdag 31 juli
vrijdag 25 september
vrijdag 27 november

De prijs voor deze geheel verzorgde lunch (inclusief champagne als aperitief, amuse, 6-gangenmenu, begeleidende wijnen/non-alcoholische cocktails, water en koffie/theeservies) € 175,- p.p.

Reserveren kan via de button hieronder of via mail met verzoek voor Friday Classics Lunch

Reserveren

Lente arrangement

Volledig verzorgd 5-gangenmenu met aperitief, amuses, begeleidende wijnen, water en koffie/thee servies. Proef de smaken van het seizoen! Onze moestuin geeft nog een aantal mooie groenten. 

Roy en zijn team begeleiden u met wijn-spijsadvies. Graag op woensdag en donderdag voor lunch en diner en vrijdag en zaterdag enkel tijdens de lunch!

Reserveren kan via de button hieronder of via e-mail met verzoek voor Lente arrangement

Reserveren

aanbieding: van € 140,- voor € 120,- p.p.