Dare to come closer

De keuken is het kloppend hart van Tribeca. This is where the magic happens. In de nieuwe keuken­kamer schuift u letterlijk aan ín de keuken. Betreed het domein van de chef en ontdek de geheimen van Tribeca. Dicht op de huid en vlakbij de hitte. Een avond vol interactie en actie. Ultiem genieten van intense smaken in een comfor­tabele setting. U kunt reserveren vanaf 2 tot maximaal 12 personen. Ook voor een besloten groeps­diner is de keukenkamer een ideale setting.

MENU

Voor het diner serveren wij in de keuken­kamer een 10-gangen Tribeca menu of een 12-gangen Tribeca menu. Op woensdag, donderdag en vrijdag serveren wij ook een 8-gangen menu. Ook bieden wij compleet verzorgde arrangementen aan. Deze arrangementen zijn inclusief het menu, aperitief, begeleidende halve glazen wijn, water en koffie/thee servies.

CHEF'S TABLE MENU COMPLEET 8 GANGEN*

€ 185,-

CHEF'S TABLE MENU COMPLEET 10 GANGEN

€ 210,-

CHEF'S TABLE MENU COMPLEET 12 GANGEN

€ 245,-

DINER TRIBECA MENU 10 GANGEN

€ 130,-

DINER TRIBECA MENU 12 GANGEN

€ 160,-

*Dit menu wordt enkel geserveerd op woensdag, donderdag en vrijdag

Lunch

Restaurant Tribeca is op alle openingsdagen geopend voor de lunch. Een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Tribeca's keukenkamer.  En uiteraard bent u van harte welkom voor uw zakenlunches, in een bijzondere entourage. Bij mooi weer kunt u van uw lunch genieten in onze serene, koele tuin.

3 GANGEN LUNCHMENU COMPLEET VERZORGD*

€ 90,-

4 GANGEN LUNCHMENU COMPLEET VERZORGD*

€ 110,-

6 GANGEN LUNCHMENU COMPLEET VERZORGD* TOT 13.00

€ 140,-

*Prijs per persoon. Inclusief aperitief, wijnen/ non alcoholische dranken, tafelwaters, koffie- of theeservies. Naast de menu's kunt u ook á la carte lunchen.

Reserveren